Škola masaže „Professional“

Škola masaže „Professional“ osnovana je 28.maja 1989. godine u Beogradu. Kontinuirano, sa redovnim oplemenjenjem programa, deo je Centra za obrazovanje AD „Djuro Salaj“ u Nemanjinoj 28 u Beogradu.  Do sada je u školi edukovano više od 30 hiljada polaznika. Većina terapeuta zaposleno je u wellness i spa centrima hotela,banja, Rh centara,sportskih klubova, kako kod nas,tako i van granica zemlje.

Mnogi su otvorili svoje centre i salone za masažu i kvalitetom rada i komunikacijom sa klijentima i pacijentima dobijaju zasluženo poštovanje i rejting medju kolegama. Svake godine, puno mladih ljudi upiše Školu masaže „Professional“ kako bi aplicirali za rad na prekookeanskim brodovima i luksuznim kruzerima, što im i uspeva i otvara mogućnosti upoznavanja drugih kultura, tehnika, spa i wellness koncepata.

Medju polaznicima škole ima i ljudi,koje je ljubav i želja da pomognu bližnjima uputila da otvore vrata i krenu u upoznavanje prostora u kojima se krije odgovor na pitanja-kako cuvati, kako povratiti, poštovati  harmoniju duša-um-telo?Kako sačuvati zdravlje ?  Zajedno smo tražili i odgovore na pitanja-kako biti lični manuelni terapeut svome detetu koje ima zdravstveni problem, bavi se sportom, igra folklor, neprekidno sedi i opasnost da mu se kičma iskrivi sve je veća iz dana u dan. Kako pomoći bolesnom roditelju, članovima porodice, prijateljima..?

I iznad svega, prepoznati i odabrati metodu koja odgovara  lično ,svakome od nas i pomaže u odagnavanju stresa i zapisu svakodnevnice. Od samog početka rada škole medju polaznicima je uvek bilo i puno kolega fizioterapeuta, Dif-ovaca, lekara, joga instruktora .  Bogatstvo programa , tehnika masaža, wellness i spa tajni , dragoceno im oplemenjuje ozbiljan rad u oblasti kineziterapije, rehabilitacije, fizikalne medicine, sporta, kondicionih treninga itd.

S obzirom na to,da je masaža umetnost vajanja uma-duše i tela i da je put do središta duše ne postoji ograničenje u godinama za njen upis.

Krajnji cilj našeh učenja i druženja je holistički pristup čoveku, što je ujedno i vrhunski princip u poslu manuelnog terapeuta- masera. To znači- prići čoveku kao nedeljivoj celini fizičkog,mentalnog i duhovnog bića.  Saslušati ga , razumeti i prepoznati gde su tenzije, nesanice, prekomerni rad, nesigurnost, životni usponi i padovi, strahovi, tuga, nedostatak energije ostavili traga. A onda,upravo, samo prema njegovim potrebama i stanju , povezati znanja i napraviti najlepši vez sa tehnikama i pravcima koje učite kroz program škole.

Ili, napraviti baš najlepšu kombinaciju metoda , sa probranim uljima , tanano izabranom muzikom , razmenjujući energiju sa bićem koje želi da se opusti, koje kontinuirano radi na sebi i kontroliše nivo stresa i kao primarni zadatak sebi zadaje- sačuvati zdravlje i svoj unutrašnji mir.

U zavisnosti od vaših potreba i interesovanja, ambicija i planova, možete proći kroz kompletan program Škole ili stati ,napraviti pauzu na stepenu do koga vas zanima učenje i izučavanje.

Sa dobrom energijom, otvorenog srca i sa željom da zajedno otvaramo vrata novih znanja i otkrivamo lepote – DOBRO NAM DOŠLI !!!