SERTIFIKAT EU (Evropske Unije)

U cilju unapređenja rada WAPF (Wellness Akademija Peđa Filipović) je ostvarila saradnju sa kompanijom iz Austrije – EDUCATORIUM -FACHAUSBILDUNG FÜR PROFESSIONELLE FORTBILDUNG, www.educatorium.org

Organizacija EDUCATORIUM je specijalizovana ustanova za organizaciju i sertifikaciju specijalizovanih seminara na teritoriji EU, Švajcarske i Norveške.

Kako do sertifikata EU ako ste završili Školu masaže„Professional“ ili bilo koji od specijalizovanih seminara Wellness akademije Peđa Filipović?

Step1
Slikajte svoj WAPF sertifikat i pošaljite sa Viber-a na broj +381605704255 ili na [email protected]
Step2
Sledi provera verodostojnosti Vašeg sertifikata kroz našu dokumentaciju.
Step3
– Ukoliko je sve u redu kontaktiracemo Vas kako biste nam poslali adresu na koju želite da bude poslat Vaš sertifikat

Način plaćanja: na teritoriji Srbije pouzećem, a za sve ostale zemlje putem klasične bankarske EU uplatnice odnosno PayPal servisom.

Cena sertifikata: 150 eur.ili protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS.

Napomena: sertifikat EU iz oblasti masaže mogu dobiti isključivo učenici Škole masaže „Professional“ i Wellness akademije Pedja Filipovic!

Na sertifikatu piše naziv jednog ili više modula koji ste završili . U slučaju više seminara – modula, svi se mogu na jednom sertifikatu navesti.

Sa ovim sertifikatom svi klijenti WAPF dobijaju sertifikaciju završenih seminara na teritoriji EU, Švajcarske i Norveške, što mogu iskoristiti prilikom zapošljavanja ili započinjanja samostalne delatnosti.