SERTIFIKAT EU (Evropske Unije)

U cilju unapređenja rada WAPF (Wellness Akademija Peđa Filipović) je ostvarila saradnju sa kompanijom iz Austrije – EDUCATORIUM -FACHAUSBILDUNG FÜR PROFESSIONELLE FORTBILDUNG, www.educatorium.org

Organizacija EDUCATORIUM je specijalizovana ustanova za organizaciju i sertifikaciju specijalizovanih seminara na teritoriji EU, Švajcarske i Norveške.

Kako do sertifikata EU ako ste završili Školu masaže„Professional“ ili bilo koji od specijalizovanih seminara Wellness akademije Peđa Filipović?

Step1
Slikajte svoj WAPF sertifikat i pošaljite sa Viber-a na broj +381605704255 ili na wellnessakademijapf@gmail.com
Step2
Sledi provera verodostojnosti Vašeg sertifikata kroz našu dokumentaciju.
Step3
– Ukoliko je sve u redu kontaktiracemo Vas kako biste nam poslali adresu na koju želite da bude poslat Vaš sertifikat

Način plaćanja: na teritoriji Srbije pouzećem, a za sve ostale zemlje putem klasične bankarske EU uplatnice odnosno PayPal servisom.

Cena sertifikata: 150 eur.ili protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS.

Napomena: sertifikat EU iz oblasti masaže mogu dobiti isključivo učenici Škole masaže „Professional“ i Wellness akademije Pedja Filipovic!

Na sertifikatu piše naziv jednog ili više modula koji ste završili . U slučaju više seminara – modula, svi se mogu na jednom sertifikatu navesti.

Sa ovim sertifikatom svi klijenti WAPF dobijaju sertifikaciju završenih seminara na teritoriji EU, Švajcarske i Norveške, što mogu iskoristiti prilikom zapošljavanja ili započinjanja samostalne delatnosti.

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....