WELLNESS & SPA SEMINAR NA ZLATIBORU OD 15. DO 19. APRILA 2017. U ORGANIZACIJI UDRUŽENJA STUDENATA VISOKE MEDICINSKE ŠKOLE IZ ĆUPRIJE

Postovane kolege i koleginice,

Udruženje studenata Visoke medicinske škole organizuje seminar pod nazivom “WELLNESS & SPA- Uloga medicinskih radnika u savremenoj medicini” koji će se održati u studentskom odmaralištu “Ratko Mitrović” na Zlatiboru u periodu od 15. do 19. aprila 2017. god.

Pozivamo studente svih studijskih grupa Medicinskog fakulteta u Nišu,Visoke med. Skole stukovnih studija u Ćupriji, Visoke zdr. strukovnih studija u Beogradu, da nam se pridruže u ovom ostvarenju.

Na ovaj način studenti će imati priliku da nauče korisne stvari vezane za njihov budući posao kroz predavanja i radionice. Glavna ideja seminara je razmena iskustva, ideja i veština između studenata i zaposlenih, ali i profesora i članova kompanija .

  • Očekujemo predstavnike medicinskih kompanija i privatnih klinika, kao i predstavnike farmaceutske kuće PHARMANOVA
  • BTL najsavremenija firma medicinske opreme, koji će održati svoju prezentaciju i edukativnu radionicu kojoj će moći da učestvuju studenti
  • Peđa Filipović spec.fizioterapeut i Wellness ambassador
  • Miloš Petrović fizioterapeut Crvene Zvezde i Fudbalske reprezentacije Srbije
  • Predavački tim Prve pomoći Crvenog krsta i održaće radionicu svim zainteresovanim učesnicima seminara .

Najvredniji studenti koji su pohađali 80% predavanja i radionica na seminaru dobijaju sertifikate koji će im koristiti tokom daljeg studiranja i prilikom zapošljavanja!!!

Projekat organizuje Udruženje studenta Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji u kolaboraciji sa nasim kolegama iz Beogradu i Medicinskim fakultetom u Nišu.

Ceo projekat podržava Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Cena aranžmana je 7500 dinara uz mogućnost plaćanja na dve rate. U cenu je uračunat prevoz, 5 dana na Zlatiboru,
4 puna pansiona i kotizacija
Za više informacija lajkujte i pratite facebook stranicu Udruženje studenata Visoke medicinske škole

ili nas kontaktirajete nas u
inboks i na brojeve telefona.

ZA KOLEGE IZ ĆUPRIJE
060/080-63-24
060/627-41-52
064/488-00-30
062/621-277
063/83-84-333

ZA KOLEGE IZ BEOGRADA
064/448-41-22

ZA KOLEGE IZ NIŠA
069/71-73-18
063/83-84-333

BROJ MESTA JE OGRANICEN!!!
Vidimo se!

Drage kolege i koleginice,

Čast mi je da Vam predstavim jednog od predavača koji će na predstojećem Seminaru Studenata Medicinskih Nauka,

održati predavanje na temu:

Posao u wellness & spa institucijama nakon zavsene Visoke med. skole i mesto zdravstvenih kadrova- lekara, fizioterapeuta, nutricionista, med sestara itd. u savremenim wellness konceptima, razvoju zdravstvenog turizma Srbije i pokretanja pionisrskih zajednickih projekata.

I radionicu pod nazivom:

Spoj disanja, pokreta,
prirode na putu spoznaje sebe- Ai Chi by Jun Konno.

To je naš poštovani Pedja Filipovic !

Pa evo nesto i ukratko o našem dragom kolegi:
(detaljno je na pedja-filipovic.net)

Pedja Filipovic- visi fizioterapeut, ucitelj i kretor masaza i wellness koncepta. Autor je i selfness koncepta „Spoznaj samoga sebe!“
Vec 28 godina radi u svojoj autorizovanoj Školi masaze „Professional“ Osnivac je i WAPF- Wellness Akademije Pedja Filipovic.

Kreirao je wellness programe, tretmane i rituale i edukovao fizioterapeute u velikom broju nasih eminentnih zdravstvenih ustanova- Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Banja Koviljaca, Ribarska banja, Prolom, Lukovska banja, Vrnjacka banja,Niska banja, banje Vojvodine- Kanjiza, Junakovic, Rusanda.

Predavao fizioterapeutima u Republici Srpskoj, kreirao wellness i selfness tretmane i edukovao terapeute u Sloveniji u Termama Lasko i Olimia, u Hrvatskoj u Termama Tuhelj. Odrzava predavanja po autorskim metodama i u Podgorici i saradjuje sa Udruzenjem fizioterapeuta Crne Gore.

Autor je i kreator selfness i wellness koncepta za hotel “ Kraljevi cardaci spa- Kopaonik“ i edukator terapeuta, kao i hotela „Mediteran“ u Becicima. Njegov koncept se radi i u BAH hotelu u srcu Beograda u Knez Mihajlovoj ulici, i u cuvenom hramu tajlandske masaze Jai Thai u Beogradu.

Studirao je i defektologiju, diplomirao glumu, zavrsio Medjunarodnu akademiju za instruktore joge. Na poslednjoj je godini doktorskih studija na Privrednoj akademiji u Novom Sadu ,u oblasti zdravstvenog turizma i wellness inovacija.

Oktobra 2015. proglasen je za Prvog Wellness Ambasadora Srbije u istoriji zemlje!

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....