WELLNESS AMBASADOR SRBIJE NA 5. MEDJUNARODNOJ KONFERENCIJI „SAMIT ZDRAVSTVENOG TURIZMA “ U CRNOJ GORI

U oktobru 2016. godine medju brojnim ucesnicima, vrsnim strucnjacima iz oblasti zdravstvenog turizma i wellness i spa industrije ,kako zemlje domacina,tako i regiona i sveta, ucestvovao je i Pedja Filipovic.

Konferenciju su organizovali MEDICAL SPA ASOCIJACIJE CRNE GORE i KLASTER ZDRAVSTVENOG TURIZMA CRNE GORE u hotelu Splendid, u Bečićima.

Pedja Filipovic predstavio se na panelu INOVACIJE I NOVI PROIZVODI U SPA & WELLNESS TURIZMU ZA ODRZIVI RAZVOJ TURIZMA predavanjem o kreiranju brend tretmana, edukaciji terapeuta i inovativnim koncepima wellnessa.

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....