WATSU – SHIATSU U VODI

FITNESS MANAGEMENT službeno glasilo za rekreaciju i fitnes Srbije, objavio je autorski tekst Pedje Filipovića, o njegovoj velikoj ljubavi i posvećenosti- šiacuu u termalnoj vodi.

Pedja Filipović nakon specijalizacije Ai Chi tehnike kod čuvenog Jun Konna ,nastavio je sa dugogodišnjom specijalističkom edukacijom HEALING DANCE metode svetski priznatog Aleksandra Georgiosa i time postao prvi prakticar ove bozanstvene metode u vodi ,u Srbiji i regionu. U želji da se do detalja prepusti istraživanju i učenju terapeutskih tehnika u termalnoj vodi, nastavio je sa specijalozacijom WATSU filozofije kod licenciranih svetskih učitelja. Pedja je kreator i autor tretmana u termalnoj vodi koji je nazvao ANGELIC TOUCH OF WATER ,a edukaciju su prošli terapeuti renomirane evropske institucije u Hrvatskoj – Terme Tuhelj 2016. godine.

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....