WAPF UČESNIK NA MEĐUNARODNOM XIII FORUMU HOTELIJERA

Prvog novembra 2016. godine u Privrednoj komori Srbije, održan je XIII FORUM HOTELIJERA, u organizaciji časopisa TURISTIČKI SVET i PRIVREDNE KOMORE SRBIJE. Pokrovitelj ovog stručnog skupa bilo je MINISTARSTVO ZA TRGOVINU, TURIZAM  I TELEKOMUNIKACIJE REPUBLIKE  SRBIJE.

Među brojnim ekspertima iz oblasti hotelijerstva, menadžmenta u turizmu, profesora uglednih visokoškolskih institucija, kako iz zemlje,tako i iz sveta,  poverenje da predstavi svoj rad ukazano je i WAPF. Peđa Filipović učestvovao je na panelu – Edukacija kadrova po meri savremene hotelske industrije.

Prof. Dr Ljiljana Kosar – Visoka hotelijerska škola iz Beograda, inspirativno i profesionalno je vodila rad u kome su svoj rad predstavili i Marija Lazarević Živanovic-predavač Glion Institute of Higher Education iz Švajcarske, Domagaj Nikolić – predavač na Rochester Institute of Technology iz Hrvatske, Radomir Samčević – Agencija HT za konsalting i menadžment – Beograd i Maja Gudžulić – Courtyard Belgrade City Center.

Pedja Filipovic predstavio je rad sa temom:

EDUKACIJA WELLNESS & SPA KADROVA I BRENDIRANJE TRETMANA U HOTELIMA

Konceptualnost wellness & spa programa u hotelima, prevazilazi „konfekcijski“ pristup. Gostu se pristupa individualno, prema njegovim potrebama sa posebnim osvrtom na indikacije i kontraindikacije za primenu tretmana i rituala. Ovo ispred terapeuta postavlja zadatak kontinuirane edukacije i ovladavanje svakim segmentom svog rada. Dobro edukovan terapeut, siguran u svoj rad, koji razume svaki delić tretmana i rituala  i sa ljubavlju i poštovanjem  ga primenjuje, odiše sigurnošću i neposrednošću u komunikaciji sa gostima.

Kreiranje brend tretmana nije samo masaža u wellness centru. Napraviti vez celokupnog potencijala wellness & spa sa autentičnim tretmanima lica i tela  početak je brendiranja. Brend je obećanje i sve što ga krasi treba  biti ispoštovano u radu sa maksimalnim kvalitetom. Takođe, edukacija i gostiju kroz programe reenergizacije, regeneracije, relaksacije kroz višednevne pakete, uz korišćenje programa wellnessa hotela, od izuzetnog je značaja da se brend približi. Kroz autorski Selfness koncept „Gnothi seauton“ koji se ekskluzivno primenjuje u hotelu „Kraljevi čardaci spa – Kopaonik“ Peđa je učesnike poveo na prezentaciju teme.

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....