U BANJI VRUĆICA U BiH/ RS POČINJU ŽIVOT TRI AUTORSKA WELLNESS RITUALA PEDJE FILIPOVIĆA

U meniju wellness rituala sa potpisom wellness ambasadora Srbije i Crne Gore, počinje premijerno svoj život u BiH i RS.

MAGIC FACE MADEROTHERAY WELLNESS RITUAL by PEDJA FILIPOVIC, u renomiranoj ustanovi biseru zdravstvenog turizma BiH- RS , Banji Vrućici.

Ovo je autorizovan holistički wellness ritual koji u sebi sadrži elemente anti age masaže lica, refleksoterapijske i akupresurne masaže lica i indijske masaže skalpa,kao i limfne drenaže . Posebna priprema kreće sa elementima disanja i šiacu i yoga thai elementima opuštanja svih zglobova tela, posebno glave, vrata,ramena, nakon čega se nastavlja bogat i sadrzajan tretman. Uz pomoć maderoterapeutskog seta ovo putovanje do središta sebe postaje nezaboravno. Pored toga što je izuzetan tretman za osveženje kože, poboljšanja jedrine i podizanja tonusa mišića lica i vrata, osveženja lica i prevencija znakova starosti kože lica i vrata, ovaj ritual ostavlja snažan antistres efekat na čitav organizam i zahvaljujući tehnikama koje ga krase ,harmonizuje rad unutrašnjih organa i protok ki-a kroz energetske meridijane čitavog tela.

MAGIC FACE MADEROTHERAPY RITUAL radi se sa posebno kreiranom paletom preparata visokog kvaliteta na bazi biljnog hijalurona i Colomung oila (protein iz ljuske juznoameričkog pasulja sa snažnim anti age efektom) iz kolekcije TOUCH OF SPIRIT, WELLNESS AKADEMIJE PEDJA FILIPOVIĆ sa uključenom i termalnom vodom Vrućice u ritual:)

MAGIC FACE MADEROTHERAPY RITUAL WAPF EKSKLUZIVNO SE RADI u THERMANI LAŠKO (Slovenija), hotel TORNIK (Srbija) i BANJI VRUĆICA (BiH-RS)

Drugi ritual sa potpisom je PATHA REI LIMFNA DRENAŽA

Treći jwellness ritual sa potpisom je AYURVEDA HERBAL SPA koji otvara širom ruke za goste koji će,kako za odmor, relaksaciju ali i za rehabilitaciju odabrati izuzetnu BANJU VRUĆICA! Ponosan sam i počastvovan što će ih kroz ovo nezaboravno putovanje voditi tim fantastičnih terapeuta, iznad svega kvalitetnih ljudi i dobrih domaćina! Zahvalan!

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....