TURISTIČKI SVET- letnji dvobroj 2018.

Prestižni specijalizovani časopis za turizam i hotelijerstvo TURISTIČKI SVET, u dvobroju juli- avgust 2018. objavio je prikaze najnovijih aktivnosti Pedje Filipovića: najavu nove kozmetičke linije TOUCH OF SPIRIT, predavanja u ekskluzivnom hotelu Tornik na Zlatiboru i nova tri brend rituala Wellness Akademije Pedja Filipović u njemu, predavanja i saradnju sa Banjom Vrućica u Tesliću ( BiH/ RS) i tri wellness rituala sa potpisom wellness ambasadora Srbije i Crne Gore koji počinju svoj život u ponudi ove eminentne zdravstvene ustanove, referentnu listu u kojim se sve institucijama u zemlji i regionu primenjuje autorska limfna drenaža PANTHA REI Pedje Filipovića ,u kojima je sprovedena edukacija i serifikacija terapeuta i kalendar aktivnosti za jesenji period sa kontaktima organizatora i saradnika. Turistički svet se distribuira u eminentnim hotelima Srbije i celog regiona,kao i intitucijama koje se bave turizmom i hotelijerstvom!
Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....