Sveće za masažu – Zaštitni znak WAPF

Vrhunski wellness koncepti danas u svetu postavljaju uslove da sve što se nanese na kožu  ima zadatak da održi i neguje harmoniju uma, duše i tela i da bude potpuno prirodno bez ikakvih sintetičkih dodataka i konzervanasa. Samo  tako će i moć aromaterapije doći do punog izrazaja a koža biti zahvalna, pokazujući da joj prija kroz poboljšanje tonusa, hidrataciju i baršunastu strukturu. Sveće za masažu nisu novina na globalnom nivou, ali na našim prostorima pojavljuju se kao zaštitni brend WAPF- Wellness Academy Pedja Filipović posebne baš zato  što su sastavni deo  inovativnog  selfness koncepta „Budjenje 7 svetova“. Upravo prema zahtevima autorizovanog  tretmana kreator je svakoj čakri namenio jednog svetlećeg i prirodno snažnog čarobnjaka.

Baza svake sveće je čist  palmin vosak i ulje, ši buter i e vitamin. A onda svaka dobija svoju aromaterapeutsku notu- sandal, jasmin, mentu, bergamot, žalfiju, lavandu i pačuli . Kompozicija dobija svoju dimenziju uz posebne vežbe disanja, afirmacije, suptilno kreiranu masažu. Pored ovog seta, Pedja Filipović iskreirao je i sveće za holističke anti stres tretmane , koje sa radošću klijenti ponesu sa sobom i koriste je za ličnu upotrebu   kao ulje za negu kože sa posebno mirisnom notom. Tu su Energizing –koja će probuditi energiju i osvežiti je zahvaljujući kombinaciji mente, ruzmarina i eukaliptusa, Meditation champa- koja će vas povesti na nezaboravno orijentalno putovanje,  Fifth element- žalfija, kedrovina, bergamot, ilang-ilang kojom ćete senzualno zavibrirati, Black papper- koju vole i muškarci.  Svaka sveća je ručno izradjena što joj daje posebnu vrednost i kvalitet, u staklenoj je ambalaži i na svakoj se nalazi potpis kreatora. Ne brinite, opekotine su nemoguće,jer se navedena prirodna kombinacija ulja zagreva pamučnim fitiljom do temperature kože i kod direktog sipanja iz čaše izuzetno prija i opušta.

  • Cena jedne sveće za masažu je 1.500 din

Narudžbine i info na: 011 2620 802

Ili u WAPF- Karadjordjeva 49 / II – 03 Beograd

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....