Prvi put u Crnoj Gori!

Imao sam tu cast i odgovornost da u organizaciji Turisticke organizacije Podgorice i Klastera zdravstvenog turizma Crne Gore odrzim jednodnevnu edukaciju u hotelu Verde u Podgorici. Pred kolegama iz eminentnih hotela, welness i spa centara cele Crne Gore izlozio sam postavke edukacija wellness i spa kadrova u hotelima kao i brendiranje wellness tretmana i rituala. Ovo je jos jedan od onih pionirskih poduhvata u kojima uzivam da ucestvujem, s obzirom na to da se prvi put, na ovaj nacin prezentuje ova tema sa puno smernica i ideja.Hvala svima na gostoprimstvu i carobnom danu!
Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....