PREDAVANJA WAPF u Banja Luci U SEPTEMBRU 2016. /limfna drenaza/shi-thai/refleksologija/antistres klasicna masaza

23-24-25 i 26. SEPTEMBRA

SPECIJALIZOVANE AUTORIZOVANE SERTIFIKOVANE WELLNESS RADIONICE: / BIRATE MODUL KOJI ZELITE DA POHADJATE/

1) SHI- THAI TRETMAN- ekskluzivno, prva generacija u Republici Srpskoj i BiHAutorski Shi-Thai tretman kombinacija je istočnjačkih tehnika japanske šiacu tehnike, tajlandske tradicionalne masaže i yoga-thai masaže. Gosti wellness centara i hotela sve više traže ovakve vrste tretmana ,koje se izvode na strunjači,bez upotrebe ulja i drugih preparata za masažu. Proces rada bogat je elementima istezanja, i oslobadjanja zglobova i mišića napetosti, poboljšavajući cirkulaciju u njima i darujući osećaj potpunog rastrećenja. Stimulacija akupresurnih tačaka na energetskim meridijanima omogućava neometan ptotok KI, životne energije kroz meridijane , rasterećujući spazmove u mišićima i opuštajući im fascije s obzirom na to da u sebi ima i elemente miofascijalne tehnike.. Tretman ima izuzetan anti-stres efekat,podstiče limfnu drežu, izuzetno je prihvaćen kako u sportskoj,tako i fizioterapeutskoj praksi jer je bogat elementima kineziterapije.

2) HOD PO OBLACIMA – refleksoterapeutski tretman

3)PANTHA REI – wellness tretman limfne drenaže celog tela

4) POČETAK PREDAVANJA NOVE GRUPE KLASIČNE,ANTISTRES MASAŽE

Sve informacije Dijana Grkovic Ex Lukajic 065 618 575, Del Corpo centar,Banja Luka.

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....