POZDRAV ŽIVOTNOJ ENERGIJI U KRALJEVIM ČARDACIMA SPA na Kopaoniku

Od 05. do 12.juna 2016. godine

Dragi moji,
Program koji smo kreirali za vas namenjen je svima vama koji ste zainteresovani za putovanje do središta duše sa puno ljubavi, bez obzira na pol, godine, znanja i iskustva koja imate iz oblasti masaže,joge,tehnika relaksacije itd.

Poznato je da nam je svakodnevnica puna stresa i da ona ostavlja zapise ,kako u našoj duši,tako i na telu i muti nam misli. Prepoznati opasnosti koje mogu da ugroze naše najveće bogatstvo,zdravlje, odagnati ih i ne dozvoliti da ostave zapise ni u jednom delu nas, glavni je zadatak svakog anti stres programa. Oduvek sam ,istinski verovao, da zadatak svake metode koja stigne do nas, nije da pravi veštačke uslove i odvajanje od šarenolikosti života,već da nas pripremi da plešemo u ritmu koji život nosi, a da nas pritom ne zabole noge i ne dobijemo upalu mišića. Konačno, pored tehnika koje nas uče kako da se vratimo u  centar bozanske harmonije duša-um-telo , ne zelim da zaboravim i one koje ulepšavaju trenutke…one, koje poznajući, sa ljubavlju primenimo na sebi ,da bismo se negovali, spojili sa lepotama prirode i razmenili najlepši energetski zapis sa vodom, vazduhom, suncem, travom, zemljom, oblakom…i konačno,one ,koje primenimo sa posebnom pažnjom i sa punim srcem i posvećenošću bližnjima i voljenima.

Pozivam vas, da provedemo osam nezaboravnih dana u srcu prirode lepe nam zemlje.Na Kopaoniku.. U hotelu koji vibrira energijom koji su u svaki njegov deo utkali idejni tvorci. „Kraljevi  čardaci spa“ su tkanje tradicije, modernog i domaćinskog. Sa prelepim wellness centrom, bogatim sadržajem i iznad svega sjajnim timom terapeuta. Vlasnici su sve zaposlene u hotelu, odabirali po kriterijumu koji i sami  žive i odišu time-da su prvenstveno dobri ljudi.  I baš u ovom vezu lepota, pripremili  smo  za vas , bogat i šarenolik program. Program u kome ćemo zajedno pozdravljati životnu energiju i negovati je.

Tokom osmodnevnog druženja ,daću sve od sebe da zaplovite prostranstvom učenja sledećih metoda,a evo i zašto:

-Ai chi (energija ljubavi) japanskog autora Jun Konna, u svetu poštovana i poznata, ulazi i u našu zemlju na velika vrata. Program koji se sastoji od 19 vezbi ,koje harmonizuju protok životne energije kroz energetske meridijane ,prvenstveno je kreiran za rad u vodi. Najbliže bi bilo približiti ga kao thai chi u vodi. Medjutim, ovaj izuzetan program daruje izuzetne efekte ukoliko se primenjuje u prirodi. Kada se ogrlite zelenim, mirisnim, širokim, „uzemnite“ i krenete na putovanje kroz 14 energetskih kanala ,o kojima ću vam pričati. Zašto ne biste svaki naredni odlazak na more, jezero,u banju, u wellness , šetnju kroz prirodu začinili i sa ovom tehnikom ,i u svakoj sredini otkrivali njenu novu dimenziju delovanja na vaš organizam u celosti. Mi ćemo ga učiti i primenjivati, kako u prirodi,tako i u spoljnom bazenu wellness centra Kraljevih čardaka spa.

-Refleksologija stopala može vam pomoći da se oslobodite napetosti u ledjima, pms-a, glavobolje, skinuti zapise napetosti sa ramena , pozdraviti se sa nesanicom i nekim drugim svakodnevnim minerima mira i opuštenosti. Potvrdjeno je  da refleksna masaža stopala ,na organizam ima učinak kao masaža celog tela i da regeneriše organizam kao 6 sati spavanja. O oslobadjanju tela od slobodnih radikala i da ne govorim. Kada naučite kako da stimulišete refleksne zone na svojim stopalima i osetite blagodeti ove tehnike, poželećete i bližnjima da poklonite nezaboravne i dragocene antistres trenutke ali i trenutke uzivanja. Nebitno ,da li ste u  kući, na plaži, putovanju, kancelariji…a mi ćemo u prirodi učiti kako se primenjuje refleksološka samomasaža stopala.

– Jutarnje i večernje nanošenje krema na lice ,sa očekivanjem efekata razbudjivanja, pripreme za dan koji je pred nama, tonizacije, anti age efekte , odagnavanje zapisa dana i umirivanje kože pred laku noć obogatićemo posebno kreiranom jutarnjom i vecernjom samomasažom lica, vrata i skalpa. A u njoj ćete se sresti i sa elementima refleksoterapije i akupresure  lica . Učićemo gde je koja zona organa na licu locirana i kompletan progam cemo obagatiti sa samo limfnom drenažom lica. Da se ublaze podočnjaci, otečenost lica, odagna glavobolja,neguje svežina kože i dotok kiseonika u nju. Da mladost traje i zrači kroz  kožu a inicirano unutrašnjom lepotom.

– Progresivna relaksacija je dobrodošla u svakodnevnom životu. Kroz tehnike joga disanja  i Dzekobsonov sistema progresivne mišićne relaksacije ,sa ljubavlju ću biti svetionik na putu sa odgovorom kako svesno napraviti razliku izmedju napetih i opuštenih mišića tela. Kako posebnim tehnikama disanja ne dozvoliti pritisku da raste i budi nemire i kako se osveziti ukoliko pritisak pada. Kako se potpuno relaksirati..Čeka vas na dar i audio cd sa ovom tehnikom koji će vam pomagati da kod kuće nastavite sa vežbanjem progresivne relaksacije.

–  Tim terapeuta wellness centra „Kraljeci čardaci spa“ ceka vas širom raširenih ruku, bas kako to dobri domaćini čine, da vas ugoste sa dva detox masažna rituala koji su uključeni u cenu aranzmana i koje sam kreirao u sklopu selfness koncepta „Spoznaj samoga sebe“ koji se ekskluzivno primenjuje i zivi ovde. I naravno korišćenje sadržaja wellness centra biće vam na raspolaganju za sve vreme boravka…Bazen,sauna, hamam, slana soba itd. smeše vam se i zovu vas…

-Domaćini su pripremili za sve nas i izlet iznenadjenja, na kome ćemo takodje raditi tehnike opuštanja i ponavljati naučeno. Imaćemo i dovoljno slobodnog vremena za druzenje i individualne aktivnosti.

– U zelji da nakon našeg druženja i učenja poneste simboličnu svetlost sa sobom, pripremio sam mali poklon za vas-  po aromaterapeutsku, posebno kreiranu, sveću za masažu, zaštitni znak „Wellness Akademije Pedja Filipović“. Sa njom mozete i te kako oplemeniti neke zajedničke, mirisne, životne trenutke …ili je koristiti kao toplo ulje za negu i samomasažu tela…

A vi ponesite sa sobom dobro raspoloženje i prostirku za vežbanje u prirodi. Širom raširenih ruku vas čekamo  od 5. Do 12.juna na Kopaoniku u „Kraljevim čardacima spa“ da zajedno pozdravimo , negujemo i volimo životnu energiju.

Cena kompletng programa, na bazi polupansiona  iznosi 300 evra. Prevoz je u vašoj organizaciji.

Prijave, rezervacije i dodatna obaveštenja  +381 36 428 558   +381 34 352 922

[email protected]

Dobro nam došli!

Vaš,
Pedja Filipović