POZDRAV ŽIVOTNOJ ENERGIJI U KRALJEVIM ČARDACIMA SPA na KOPAONIKU

SEPTEMBAR 2021. učenje uz relaksaciju, detoksifikaciju, aktivni odmor!!!!

5.do 12. SEPTEMBRA 2021.

Peta generacija – četvrta godina života našeg programa sa vama !!!!

„Wellness Akademija Pedja Filipović WAPF“ i „Kraljevi čardaci spa“ na Kopaoniku

Dragi moji,

Program koji smo kreirali za vas namenjen je svima vama koji ste zainteresovani za putovanje do središta duše sa puno ljubavi, bez obzira na pol, godine, znanja i iskustva koja imate iz oblasti masaže,joge,tehnika relaksacije itd.

Poznato je da nam je svakodnevnica puna stresa i da ona ostavlja zapise ,kako u našoj duši,tako i na telu i muti nam misli. Prepoznati opasnosti koje mogu da ugroze naše najveće bogatstvo,zdravlje, odagnati ih i ne dozvoliti da ostave zapise ni u jednom delu nas, glavni je zadatak svakog anti stres programa. Pored tehnika koje nas uče kako da se vratimo u centar božanske harmonije duša-um-telo , ne želim da zaboravim i one koje ulepšavaju trenutke… one, koje poznajući, sa ljubavlju primenimo na sebi ,da bismo se negovali, spojili sa lepotama prirode i razmenili najlepši energetski zapis sa vodom, vazduhom, suncem, travom, zemljom, oblakom…i konačno,one ,koje primenimo sa posebnom pažnjom i sa punim srcem i posvećenošću bližnjima i voljenima.

Pozivamo vas, da provedemo osam nezaboravnih dana u srcu prirode lepe nam zemlje.Na Kopaoniku.. U hotelu koji vibrira energijom koji su u svaki njegov deo utkali idejni tvorci. „Kraljevi čardaci spa“ su tkanje tradicije, modernog i domaćinskog. Sa prelepim wellness centrom, bogatim sadržajem i iznad svega sjajnim timom terapeuta. Vlasnici su sve zaposlene u hotelu, odabirali po kriterijumu koji i sami žive i odišu time-da su prvenstveno dobri ljudi. I baš u ovom vezu lepota, pripremili smo za vas , bogat i šarenolik program. Program u kome ćemo zajedno pozdravljati životnu energiju i negovati je.

Tokom osmodnevnog druženja ,daćemo sve od sebe da zaplovite prostranstvom učenja sledećih metoda,a evo i zašto:

-Ai chi (energija ljubavi) japanskog autora Jun Konna. Najbliže bi bilo približiti ga kao thai chi u vodi. Medjutim, ovaj izuzetan program daruje izuzetne efekte ukoliko se primenjuje u prirodi. Kada se ogrlite zelenim, mirisnim, širokim, „uzemnite“ i krenete na putovanje kroz 14 energetskih kanala ,o kojima ću vam pričati. Zašto ne biste svaki naredni odlazak na more, jezero,u banju, u wellness , šetnju kroz prirodu začinili i sa ovom tehnikom ,i u svakoj sredini otkrivali njenu novu dimenziju delovanja na vaš organizam u celosti ? Mi ćemo ga učiti i primenjivati, kako u prirodi,tako i u spoljnom bazenu wellness centra Kraljevih čardaka spa.

-Refleksologija stopala može vam pomoći da se oslobodite raznoraznih tegoba. Kada naučite kako da stimulišete refleksne zone na svojim stopalima i osetite blagodeti ove tehnike, poželećete i bližnjima da poklonite nezaboravne i dragocene antistres trenutke ali i trenutke uzivanja.

– Jutarnje i večernje nanošenje krema na lice ,sa očekivanjem efekata razbudjivanja, pripreme za dan koji je pred nama, tonizacije, anti age efekte , odagnavanje zapisa dana i umirivanje kože pred laku noć obogatićemo posebno kreiranom jutarnjom i vecernjom samomasažom lica, vrata i skalpa. A u njoj ćete se upoznati i naučiti elemente refleksoterapije lica . Učićemo gde je koja zona organa na licu locirana i kompletan progam cemo obagatiti sa samo limfnom drenažom lica. Da se ublaze podočnjaci, otečenost lica, neguje svežina kože i dotok kiseonika u nju. Da mladost traje i zrači kroz kožu a inicirano unutrašnjom lepotom.

– Progresivna relaksacija je dobrodošla u svakodnevnom životu. Zato ću vas voditi kroz Džekobsonov sistem progresivne relaksacije i elemente joga disanja. Pripremili smo vam i audio cd koji će vam pomoći da ovu člaroliju nastavite i nakon našeg druženja.

– ove godine posebno ćemo se baviti učenjem autorske ANTISTRES MASAŽE ! Holistički pristup u kome ćemo učiti masažu celog tela koja može biti sastavni deo Vašeg svakodnevnog života kao i organozovanja porodičnog spa raja . Takodje ,kolegama moze biti od pomoći za inovacije u radu. Praktično ćemo učiti i vežbati u prirodi. Za edukaciju ANTISTRES tretmana kroz koju ćete proći , dobićete i sertifikat WAPF.

– Tim terapeuta wellness centra „Kraljeci čardaci spa“ čeka da vas ugoste sa dva detox masažna rituala koji su uključeni u cenu aranzmana i koje sam kreirao u sklopu selfness koncepta „Spoznaj samoga sebe“ koji se ekskluzivno primenjuje i zivi ovde. I naravno korišćenje sadržaja wellness centra biće vam na raspolaganju za sve vreme boravka…Bazen,sauna, parno kupatila, slana soba itd. smeše vam se i zovu vas…

-Domaćini su pripremili za sve nas i izlet iznenadjenja, na kome ćemo takodje raditi tehnike opuštanja i ponavljati naučeno. A oeganizujemo i veče zdravih slatkiša u kojima ću vas darovati sa par izuzetnih recepata.. Imaćemo i dovoljno slobodnog vremena za druzenje i individualne aktivnosti u prirodi, wellness centru itd.

Osam dana, sedam noćenja na bazi polupansiona i ovaj kompletan program ,sve zajedno staje 41.500 din .

A vi ponesite sa sobom dobro raspoloženje i prostirku za vežbanje,učenje u prirodi,kao i laganu komotnu odeću za rad. Širom raširenih ruku vas čekamo na Kopaoniku u „Kraljevim čardacima spa“ da zajedno pozdravimo , negujemo i volimo životnu energiju.

Vaši

Wellness Akademija Pedja Filipović Pedja Filipovic i Kraljevi čardaci Spa Vesna Kostadinovic Djordjevic
Dobro nam i veseli došli!!

Informacije i rezervacije na:
036 428 558
034 352 922

E-mail: booking@kraljevicardaci.com

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....