POZDRAV ŽIVOTNOJ ENERGIJI U KRALJEVIM ČARDACIMA SPA od 7. do 14. jula 2019.

„Wellness Akademija Peđa Filipović WAPF“ i „Kraljevi čardaci spa“ na Kopaoniku
PETA GENERACIJA – ČETVRTA GODINA ŽIVOTA PROGRAMA

Dragi moji,
Program koji smo kreirali za vas namenjen je svima vama koji ste zainteresovani za putovanje do središta duše sa puno ljubavi, bez obzira na pol, godine, znanja i iskustva koja imate iz oblasti masaže, joge,tehnika relaksacije itd.

Poznato je da nam je svakodnevnica puna stresa i da ona ostavlja zapise, kako u našoj duši,tako i na telu i muti nam misli. Prepoznati opasnosti koje mogu da ugroze naše najveće bogatstvo, zdravlje, odagnati ih i ne dozvoliti da ostave zapise ni u jednom delu nas, glavni je zadatak svakog anti stres programa. Pored tehnika koje nas uče kako da se vratimo u centar božanske harmonije duša-um-telo, ne želim da zaboravim i one koje ulepšavaju trenutke… one, koje poznajući, sa ljubavlju primenimo na sebi ,da bismo se negovali, spojili sa lepotama prirode i razmenili najlepši energetski zapis sa vodom, vazduhom, suncem, travom, zemljom, oblakom… i konačno, one, koje primenimo sa posebnom pažnjom i sa punim srcem i posvećenošću bližnjima i voljenima.

Pozivamo vas, da provedemo osam nezaboravnih dana u srcu prirode lepe nam zemlje.Na Kopaoniku… U hotelu koji vibrira energijom koji su u svaki njegov deo utkali idejni tvorci. „Kraljevi čardaci spa“ su tkanje tradicije, modernog i domaćinskog. Sa prelepim wellness centrom, bogatim sadržajem i iznad svega sjajnim timom terapeuta. Vlasnici su sve zaposlene u hotelu, odabirali po kriterijumu koji i sami žive i odišu time da su prvenstveno dobri ljudi. I baš u ovom vezu lepota, pripremili smo za vas , bogat i šarenolik program. Program u kome ćemo zajedno pozdravljati životnu energiju i negovati je.

Tokom osmodnevnog druženja, daćemo sve od sebe da zaplovite prostranstvom učenja sledećih metoda, a evo i zašto:

  • Ai chi (energija ljubavi) japanskog autora Jun Konna. Najbliže bi bilo približiti ga kao thai chi u vodi. Medjutim, ovaj izuzetan program daruje izuzetne efekte ukoliko se primenjuje u prirodi. Kada se ogrlite zelenim, mirisnim, širokim, „uzemnite“ i krenete na putovanje kroz 14 energetskih kanala ,o kojima ću vam pričati. Zašto ne biste svaki naredni odlazak na more, jezero,u banju, u wellness , šetnju kroz prirodu začinili i sa ovom tehnikom ,i u svakoj sredini otkrivali njenu novu dimenziju delovanja na vaš organizam u celosti. Mi ćemo ga učiti i primenjivati, kako u prirodi,tako i u spoljnom bazenu wellness centra Kraljevih čardaka spa.
  • Refleksologija stopala može vam pomoći da se oslobodite raznoraznih tegoba. Kada naučite kako da stimulišete refleksne zone na svojim stopalima i osetite blagodeti ove tehnike, poželećete i bližnjima da poklonite nezaboravne i dragocene antistres trenutke ali i trenutke uzivanja.
  • Jutarnje i večernje nanošenje krema na lice, sa očekivanjem efekata razbudjivanja, pripreme za dan koji je pred nama, tonizacije, anti age efekte, odagnavanje zapisa dana i umirivanje kože pred laku noć obogatićemo posebno kreiranom jutarnjom i vecernjom samomasažom lica, vrata i skalpa. A u njoj ćete se upoznati i naučiti elemente refleksoterapije lica . Učićemo gde je koja zona organa na licu locirana i kompletan progam cemo obagatiti sa samo limfnom drenažom lica. Da se ublaze podočnjaci, otečenost lica, neguje svežina kože i dotok kiseonika u nju. Da mladost traje i zrači kroz kožu a inicirano unutrašnjom lepotom.
  • Progresivna relaksacija je dobrodošla u svakodnevnom životu. Zato ću vas voditi kroz Džekobsonov sistem progresivne relaksacije i elemente joga disanja. Pripremili smo vam i audio cd koji će vam pomoći da ovu člaroliju nastavite i nakon našeg druženja.
  • Ove godine posebno ćemo se baviti učenjem autorske SHI-THAI tehnike! Ona je KOMBINOVANI TRETMAN JAPANSKOG ŠIACU I TRADICIONALNE THAI MASAŽE ! Holistički pristup u kome ćemo teoretski učiti o energetskim meridijanima i akupresurnim tačkama, o značaju istezanja svih meridijana. Praktično ćemo učiti i vežbati kompletan SHI – THAI ritual u prirodi. Za edukaciju SHI- THAI tretmana kroz koju ćete proći , dobićete i sertifikat WAPF.
  • Tim terapeuta wellness centra „Kraljeci čardaci spa“ čeka da vas ugoste sa dva detox masažna rituala koji su uključeni u cenu aranzmana i koje sam kreirao u sklopu selfness koncepta „Spoznaj samoga sebe“ koji se ekskluzivno primenjuje i zivi ovde. I naravno korišćenje sadržaja wellness centra biće vam na raspolaganju za sve vreme boravka… Bazen,sauna, parno kupatila, slana soba itd. smeše vam se i zovu vas…
  • Domaćini su pripremili za sve nas i izlet iznenadjenja, na kome ćemo takodje raditi tehnike opuštanja i ponavljati naučeno. Imaćemo i dovoljno slobodnog vremena za druzenje i individualne aktivnosti.

Osam dana, sedam noćenja na bazi polupansiona i ovaj kompletan program, sve zajedno staje 350 evra.
A vi ponesite sa sobom dobro raspoloženje i prostirku za vežbanje, učenje u prirodi, kao i laganu komotnu odeću za rad. Širom raširenih ruku vas čekamo od 7. do 14. jula na Kopaoniku u „Kraljevim čardacima spa“ da zajedno pozdravimo, negujemo i volimo životnu energiju.

Vaši
Wellness Akademija Peđa Filipović i Kraljevi čardaci SPA

Dobro nam i veseli došli!!

Prijave i rezervacije :
+381 36 428 558
+381 34 352 922
[email protected]

PLAN I PROGRAM POZDRAVA ŽIVOTNOJ ENERGIJI

Nedelja 07. juli
Dolazak i smeštaj učesnika programa , dobrodošlica
Raspored za prvu detox masažu koja nam je u paketu.
20 h – Zajednička večera i detaljni dogovori

Ponedeljak 08. juli
07-09- Ai Chi – pozdrav životnoj energiji, vežbe disanja – u prirodi
09-11 doručak i kratak odmor
11-13 h – shi-thai tretman uvod
13-15h – odmor i obedovanje
15-19h – shi-thai – praktičan rad u prirodi
Od 19 h na dalje večera i odmaranje

Utorak 09. juli
07-09h – Ai Chi-pozdrav životnoj energiji, vezbe disanja- u prirodi
09-11 h – doručak i kratak odmor
11-13h – refleksologija stopala- vežbanje u prirodi
13-15h – odmor
15-19h shi-thai – praktičan rad, učenje u prirodi
Od 19 h na dalje večera i odmaranje

Sreda 10. juli
07-09 h-Ai Chi pozdrav životnoj energiji, vežbe disanja u prirodi
09-11h-doručak i kratak odmor
11-13h – shi- thai – učenje i praktičan rad u prirodi
13-15h – odmor
15-18h – shi-thai – učenje i vežbanje u prirodi
18-19h – vreme za individualno opustanje
Od 19h – večera,odmor

Četvrtak 11. Juli
Izlet i na njemu vežbanje Ai Chi i Shi Thai u prirodi, disanje, samomasaža lica,glave i vrata
Povratak u Kraljeve čardake
Pre večere Ai chi u bazenu

Petak 12. juli
07-09 h – Ai Chi pozdrav životnoj energiji,vežbe disanja u prirodi
09-11h – doručak i kratak odmor
11-13h – shi-thai – učenje i praktičan rad u prirodi
13-15h – odmor
15-17h – shi-thai – učenje i vežbanje u prirodi
17-19h – Dzekobsonov sistem progresivne mišićne relaksacije,vežbanje
Od 19h – večera, odmor

Subota 13. juli
08-09 – pozdrav životnoj energiji
09-10 h – doručak
10- 11-jutarnja samomasaža lica
11-12,30 – progresivna relaksacija u prirodi
13-15h odmor
15-19 h shi thai – učenje i vežbanje u prirodi
19h- vecernja samomasaža lica i refleksna masaža lica

Nedelja 14. Juli
08-09 h – Ai chi, pozdrav životnoj energiji u prirodi i vezbe disanja
09-10h doručak
Od 10h na dalje – detox masaža druga, za grupu osam dana i prva za vikend varijantu
Završetak programa i odlazak iz Kraljevih Čardaka