Pedja Filipović dobitnik ZLATNE POVELJE za 30 godina pregalačkog rada

Održan 15. jubilarni Forum hotelijera na Zlatiboru i dodeljena priznanja „Ambasadori dobre usluge” uz prisustvo najboljih iz Srbije i regiona.

Ovogodišnji, jubilarni XV Forum hotelijera, održan je od 23. do 25. novembra 2018. u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru, u organizaciji redakcije časopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam „Turistički Svet“, a uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum. U sklopu Foruma održana je i svečana ceremonija, na kojoj su pripadnicima hotelske industrije i njihovim partnerima po 13. put dodeljene elitna godišnja priznanja „Ambasadori dobre usluge” – svojevrsni „Oskar“ hotelske industrije Srbije.

Pročitajte tekst o nagradjenim vizionarima i kreatorima hotelske industrije:

https://www.turistickisvet.com/vesti/kongresi/sa-najveceg-skupa-vizionara-i-kreatora-hotelske-industrije-imamo-prava-na-velike-snove.html#prettyPhoto

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....