PANTHA REI – LIMFNA DRENAZA

PANTHA REI- LIMFNA DRENAZA- specijalizovani sertifikovani seminar WAPF u ZAGREBU, od 25, do 27. novembra 2016.

Dobro dosli!

Wellness Akademija Pedja Filipović poziva Vas na specijalizirani wellness seminar limfne drenaže i autorski tretman > Pantha rei < kojeg prakticiraju i terapeuti termi Olimija kao i mnogih drugih eminentnih hotela i salona.

Program obuhvata kompletnu limfnodrenažnu masažu tijela i lica, sa širokim spektrom primjene u vašem salonu, ordinaciji, wellness centru, hotelu… Sa dobrom limfnom drenažom možete iskreirati tretmane, koji pored toga što pokreću izbacivanje viška tekucine iz tijela, utiču na detoksikaciju, podrška su u procesu skidanja viška kilograma, restrikciji edema… Sastavni su dio pilinga, pakunga tijela, a i posebno su zastupljeni u anticelulitnim programima, kao i u wellness tretmanima i ritualima kako za tijelo, tako i za lice.

Predavač je Wellnes terapeut i majstor masaže Pedja Filipović.

Cijena 1900 kn
Popust za prijave do 05.11. – 1400kn

Kontakt osoba:
Nina Savicevic
0915658916
ninas5@net.hr

PANTHA REI
25., 26. i 27.11.2016.

Sretan dan, Zvonimirova 20/2, Zagreb

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....