NOVO!!!!!

WAPF i Centar ESSENTIA iz Rijeke organizuju u Beogradu sertifikovane edukacije  za Tigerclame masažu filipinskim školjkama, kao i za masažu himalajskim kristalima soli.

(tekst- Essentia.hr)

Poštovani,

Još uvijek puni dojmova s beogradskog  sajma kozmetike Dodir Pariza, bez pretjerivanja možemo reći da je hit iz ponude koju smo predstavili bio pribor za toplu Tigerclam masažu i masažu toplim himalajskim kristalima soli.

Skoro pa da nema wellness i Spa centra koji nije nabavio set za tretman filipinskim školjkama i himalajskim solima, a ako i nisu to samo znači da se trenutno nalaze u našoj knjižici narudžbi i nestrpljivo iščekuju naše proizvode i edukaciju. Zato vam se danas i javljamo sa „svježim“ informacijama.

Edukacija za rad s toplim Tigerclam školjkama i himalajskim solima od sada će biti organizirana i u Beogradu : )

Jako smo zadovoljni i sretni što smo dogovorili suradnju s prvim wellness ambasadorom u Srbiji, Peđom Filipovićem, koji će u Beogradu održavati redovite edukacije vaših djelatnika za masažu toplim školjkama i himalajskim solima.

Za one koji nisu čuli za Peđu (ma, nemoguće!) evo „kratke“ biografije www.pedja-filipovic.net/biografija-i-reference, a mi ćemo samo reći da je titulu wellness ambasadora dobio nakon 26 godina rada na tom području, te da je kao predavač u školi masaže „Profesional“, danas „Wellness akademiji Peđa Filipović“, poučio više od 30.000 studenata. Osim što je i sam osmislio više metoda masaže, neprekidno istražuje, educira se, te su upravo zahvaljujući njemu mnoge banje, wellnessi i kozmetički centri u zemlji i regiji obogatili i podigli kvalitetu svoje ponude. ‪

U nedjelju, 6. 12, od 10 do 20 sati edukacija masaže toplim Tigerclam školjkama bit će održana u Karađorđevoj 49/II-3, Beograd.

Cijena edukacije iznosi 10 000 dinara.

Molimo sve zainteresirane da se prijave na e-mail filipovicpedja505@gmail.com ili  telefonom na: + 381 63 7704 255.

U privitku vam šaljemo opširniji opis masaža koje vašim gostima tijekom boravka kod vas garantiraju doživljaj egzotike, odmor od svakodnevice, ali i blagotvorne učinke, kako za izgled, tako i za zdravlje. Omogućite im da isprobaju nešto novo, opuste umorno tijelo, a dušu nahrane novim, nesvakidašnjim iskustvom.

Svi oni koji žele svoju ponudu obogatiti novitetima i unaprijediti svoje poslovanje mogu sve što im je potrebno za rad nabaviti iz Centra Essentia, koji je ekskluzivni zastupnik za setove za masažu Tigerclam školjkama, himalajskom solju, kao i za masažu 24-karatnim uljem Royal Luxury. Zainteresirane molimo da nam na e-mail marina@essentia.hr jave što im je sve potrebno od naših proizvoda kako bi na vrijeme osigurali potrebnu količinu artikala.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na odgovoru.

S poštovanjem, uz srdačan pozdrav,
Marina Devald,
Centar Essentia,
Josipa Završnika 7, Rijeka
Pratite nas na našem facebooku: www.facebook.com/essentia.hr
Web stranica: www.essentia.hr

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....