II WELNESS & SPA FEST

Beograd, TC UŠĆE, SUBOTA-21.maj 2016. od 11 do 21 h
Organizatori -Časopis „Turistički svet“ i WAPF
Wellness partner festivala- Hotel „Kraljevi čardaci spa-Kopaonik“

Dobro nam i veseli došli!

Pozovite prijatelje,poznanike i kolege, kako bismo uzivali, svi zajedno u bogatom programu,našeg wellness&spa festivala, u subote, 21.maja, na platou ispred TC Ušće u Beogradu. Pre par dana najvio sam vežbanje, masaže, upoznavanje sa tehnikama opuštanja, disanja, tajnama zdrave ishrane i to bez novčanika. Da nam svima bude dostupno uživanje i opuštanje. Ja vam pripremam javni čas i sa ljubavlju ću vam približiti, a imaćete priliku i da osetite na sebi, ponesete svoje iskustvo:

  • 7 PULSACIJA- wellness tretman i masaža tibetanskim posudama
  • SNAGA PRAOKEANA HIMALAJA- masaža kristalima himalajske soli
  • U POTRAZI ZA BISEROM TIHOG OKEANA-masaža toplim filipinskim školjkama.

Moji dragi studenti Škole masaže „Professional“ biće tu za vas, da vam opustimo masažom bolna ledja, odagnamo glavobolju, učinimo noge lagane kao perca… Upoznaćete divne ljude ,drage kolege koje se posvećeno bave i žive jogu, Tai chi, Qi gong, nutricionizam,presnu hranu, aromaterapiju, fitoterapiju, hiropraktiku, pilates, fitness… Imaćete priliku da razgovarate sa vrsnim lekarima. Upoznaćete drage kolege iz naših banja i sami doći do odgovora zasto treba da budemo srecni i ponosni zbog potencijala koji posedujemo. Prijatelji novinari, Bg online nam priprema iznenađenja… Zemlja partner festivala je Madjarska, a doći će nam i gosti iz Republike Srpske, Hrvatske. Obradovaće nas i članovi Atletskog kluba Crvena Zvezda, Biće ovo divan dan! Pripremili smo sadržaje za sve generacije.

Blagovremeno ćemo vam napisati i satnice programa a dotle, organizute se za dolazak. I molim vas- PONESITE SA SOBOM BAR 1 FROTIR NA KOME ĆETE LEŽATI ZA VREME MASAZE I PROSTIRKU ILI NEKU PODLOGU ZA VEŽBANJE (ukoliko se ukjlučite,a preporučujem vam od srca ,da i vežbate)

Vaš Prvi Wellness ambasador Srbije
Pedja Filipović

http://turistickisvet.com/vesti/turizam/beograd-domacin-ii-wellness–spa-festa.html

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....