Gostovanje Pedje Filipovića u jednočasovnoj TV emisiji “ ŠAMPANJAC SA JASMINOM ANOM“ – K::CN TV

Jasmina Ana, autor emisije, književnica, pravnica , dama od stila,na društenim mrežama najavila je emisiju na sledeći način:

“ Gost- Pedja Filipović, prvi Srpski Wellnes ambasador, najpoznatiji učitelj masaže na Balkanu i glumac. Predivna topla ljudska priča o upoznavanju sebe, traženju smisla , životnim padovima I načinima kako da ustanemo i krenemo dalje.

Kako izgleda živeti svoj san?Biti spokojan uprkos saznanju da je ,svaka večnost kratka’( Mika Antic) , uživati u radu koji voliš, u putovanjima, u poeziji…

Gledajte nas! Sa mnom je večeras jedan mudrac koji živi u Beogradu. Čovek dragocen u svakom smislu te reči „

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....