Edukacija za autorski MADEROTHERAPY WELLNESS RITUAL by WAPF

TERMANA LAŠKO (SLOVENIJA) i WELLNESS ACADEMY PEDJA FILIPOVIĆ

pozivaju vas na edukaciju za autorski MADEROTHERAPY WELLNESS RITUAL by WAPF

10. I 11. APRIL 2018.

Pored wellness terapeuta Termane Laško edukacija je otvorena i za sve kolege terapeute, kozmetičare, fitness trenere iz Slovenije i regiona, koji žele svoj rad da oplemene holističkim tretmanom uz pomoć drvenih pomoćnika – oklagija raznih struktura, u terapeutskom radu, sportskoj praksi i anticelulitnim tretmanima.

Sve informacije i prijave : Thermana d.d. recepcija wellness +386 34232046 / + 386 51625112

Prošle godine wellness terapeuti Thermane Laško prošli su edukaciju za autorski tretman LIMFNE RRENAŽE WAPF Pantha Rei, a ove godine nastavljamo sa inovativnim holističkim tretmanima . Zahvalan za ukazano poverenje i želju da saradnja traje , počastvovan što će se u izuzetnoj ponudi Laška uskoro naći i ovo wellness čedo, srećan zbog nezaboravnog druženja i učenja koje nam predstoji posebna zahvalnot wellness mentoru Dejan Jelen ,od koga mozete dobiti sve potrebme informacije i smernice za prijavu na MADEROTHERAPY WELLNESS RITUAL.

Dobro i veseli došli!!!

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....