Autorizovani SHI-THAI tretman

Holistička kombinacija japanskog šiacua i akupresurne stimulacije i tradicionalne tajlandske masaže. Tretman balansira protok životne energije kroz energetske meridijane, odagnava zapise stresa i izuzetno stimulativno deluje na cirkulaciju krvi i limfe,pospešujući dreniranje i detoksifikaciju. U samom procesu rada terapeut primenjuje bogatstvo istezanja i oslobadja napetosti i blokova zglobove-energetske kapije našeg tela, mišiće i ligamente. Svi pokreti prilagođeni su razgibanosti klijenta i idu samo do prirodne istegljivosti. Nema naglih pokreta , krckanja i manipulacija. Ceo tretman bogat je elemetima joga disanja, a klijent je u pamučnoj odeći. Preparati se ne koriste.

Traje: 90 min
Cena: 5000 din

Video prikaz, predstavljanje novog brenda u emisiji „Život u trendu“ Snežane Dakić mozete pogledati na:
Kao i video zapis korišćenja Shi-Thai metode u wellness centru „ Kovilje“ Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača:
Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....