Tekst o MADEROTHERAPY wellness RITUALU Wellness Akademije Pedja Filipović

Službeno glasilo za fitness i rekreaciju Srbije publikovalo je tekst o MADEROTHERAPY wellness RITUALU Wellness Akademije Pedja Filipović! S obzirom na to, da je ova autorska metoda sve aktuelnija u sportu i da pokazuje izuzetne rezultate i u sportskoj praksi , zahvaljujući našim maderoterapeutima,koji su već angažovani u sportskim klubovima, centrima, wellness oazama u celom regionu, a u njemu se i distribuira časopis, imao sam odgovoran zadatak da približim stručnoj publici i sportskim radnicima fiziološke postavke tretmana, preporuke načina rada, indikacije i kontraindikacije, efekte tretmana itd uključujući i anticelulitni program.
Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....