ŠKOLA REFLEKSOLOŠKE MASAŽE STOPALA I „HOD PO OBLACIMA“ U PODGORICI , 29-30-31. januar 2016.

WAPF i Medical Spa Asocijacija Crne Gore pozivaju vas na specijalizirani,serifikovani seminar autorizovanog wellness tretmana „Hod po oblacima“ i holističke refleksoterapeutske masaže stopala autora Pedje Filipovića.

Pored detaljne pripreme stopala, pilinga, pakovanja i refleksoterapeutske  masaze ,tretman uključuje i anti stres masažu glave, vrata, ramena, siacu elemente harmonizacije protoka životne energije, joga disanje… Ovaj nezaboravan wellness i spa ritual koji se već godinama primjenjuje, našao je svoje značajno mesto u brojnim ekskluzivnim hotelima, specijalizovanim bolnicama za rehabiltaciju, termama, salonima  u Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Republici Srpskoj…. Pored preventivnog ima i  izuzetan terapeutski efekat a koristi se i u holističkim kombinacijama sa drugim terapijama,masazama i tretmanima.

Sve informacije na br. tel. 067522284, g-din Vlatko Stijepovic, predsjednik Medical Spa Asocijacije Crne Gore

Dobro nam došli!

RASPORED PREDAVANJA:

  • Petak – 29. januar – 12-20 h
  • Subota – 30. januar – 8-14 h
    Od 18 do 22 h – konsultacije i vežbe limfne drenaže sa grupom koja je završila specijalizovani seminar
  • Nedelja – 31. januar – 10-20 h
Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....