Mala škola refleksoterapije stopala

Možda niste u situaciji (a vremena se menjaju i biće prilike) da posetite neki od wellness centara. To nije razlog da ne napravite svoju oazu i kućni wellness. Ne treba puno.

A možda želite da prenesete utisak koji ste doživeli u nekom centru za odmaranje i relaksaciju u svoju svakodnevnicu… možda da uz plamen sveće i dobro piće poklonite voljenoj osobi čaroliju… Da roditeljima i na ovaj nacin pokažete koliko vam znače, da im pomognete u olakšanju bola, pokretljivosti…

A možete i na sebi da isprobate, delotvorno je… I upravo je ovo bila naša ideja i zajednička misija – da lekoviti dodir pun ljubavi, bez straha da ćete pogrešiti, jer ne znate sta treba činiti, bude jedna nijansa u koloritu oplemenjenja življenja. Dario Kostantinović maestralno je zabeležio objektivom fotoaparata svaki važan detalj i utkao mu foto dušu, dragi BGonline sofisticirano i posvećeno, sredio, doneo priču do vas. Ovo je nas zajednički dar vama u kome se poštovanje i ljubav zagrljeni smeše čekajući vas!

http://bgonline.rs/masaza-stopala-pedja-filipovic/

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....