MADEROTERAPIJA LICA – NOVI I PRVI SEMINAR U HRVATSKOJ!!!

RIJEKA – OKTOBAR 2018.
MADEROTERAPIJA LICA – NOVO I PRVI SEMINAR U HRVATSKOJ!!!

Ovo je autorizirani holistički wellness ritual koji u sebi sadrži elemente anti-age masaže lica, refleksoterapije, akupresurne masaže lica, indijske masaže glave, limfne drenaže! Posebna priprema kreće sa elementima disanja, shiatsu i yoga thai elementima opuštanja svih zglobova tijela posebno glave, vrata, ramena nakon čega se nastavlja bogat i sadržajan tretman s kombinacijom maderoterapijskog seta. Ovaj tretman savršen je za osvježenje kože lica i vrata, ostavlja snažan antistres efekt na čitav organizam zahvaljujući tehnikama koje ga upotpunjuju. Balansira rad unutarnjih organa i protok chi-a kroz energetske meridijane čitavog tijela.

Edukacija za ovaj tretman namijenjena je maserima, wellness terapeutima, fizioterapeutima, kozmetičarima koji žele u svoj rad ubaciti novitete ili kreativno iskombinirati ovaj ritual sa već postojećim tretmanima, kao i polaznicima koji žele svoju svakodnevnu njegu upotpuniti novim znanjima koja će dobiti u segmentu samomasaže na predavanju!

U cijenu edukacije uključen je madero sat za rad u drvenoj kutiji, komplet preparata „WAPF“ Magic Face Touch i certifikat!

Datum edukacije: 5,6,7 Listopad.2018.

Info i rezervacije na: 095-853-5018

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....