AI CHI by Jun Konno prvi put u Crnoj Gori! Edukacija fizioterapeuta u Igalu, mart 2017

U Institutu za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju „Dr Simo Milosević“ u Igalu počinje svoj život čarobna metoda japanskog autora. Kako u prirodi, pored mora tako i u mineralnoj vodi u bazenima instituta. Pacijenti na rehabilitaciji, gosti na oporavku i odagnavanju zapisa stresa svakodnevnog života, svi u potrazi za mirom i metodama harmonizacije protoka životne energije uživace u ovom polučasovnom putovanju kroz sinergiju pokreta i disanja.

Zahvaljujući izuzetnom kadru kolega fiziopterapeuta, siguran sam daćce gosti koji nam ukazu poverenje uživati i obnoviti se. Ovo je jos jedna u paleti izuzetnih metoda, terapija, vežbanja koje se u Igalu vec godinama, sa izuzetnim kvalitetom primenjuju. Puno harmonije kretanja Ki vam zelim dragi moji i vetar u jedra saljem!

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

Emisija BUĐENJE SA JULIJOM

TV SONCEMakedonija Emisija BUĐENJE SA JULIJOM i divan, inspirativan, jako slojevit i iskren intervju našeg Peđe.

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION

Svetska akreditacija za Wellness Akademy Peđa Filipović i sertifikat za MASSAGE WELLNESS & BEAUTY EDUCATION uručeni su od strane SPA WELLNESS & BEAUTY COSMETOLOGY ASSOCIATION WORLDWIDE za nastupajući period od 13.04.2024. do 13.04.2026.

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku!

BEOGRAD - ŠKOLA MASAŽE PROFESSIONAL Resavska 78 Novi ciklus predavanja uskoro kreće. Upis je u toku! PRVI modul - KLASIČNA ANTISTRES MASAŽA počinje 27. Aprila u 8 sati. Nastava će se odvijati u terminu od 8 do 12 sati. Kalendar predavanja: 27. i 28. April 11. i 12....